CONTRA EL FUTBOL NEGOCI

CONTRA EL FUTBOL NEGOCI

divendres, 31 de gener del 2014

SOLS EL POBLE, SALVA EL FUTBOL DEL POBLE

Aquest blog és el nou òrgan d'expressió i difusió de la nova grada d'animació i suport del CE Benicarló, el Gol Roig 1921.  
Reivindiquem la necessitat de recuperar els valors, les tradicions i els costums del futbol del poble. De fet, això és el que som: gent del poble il·lusionats amben nou projecte de club del poble. Un equip humil fet de gent del poble que dia a dia dóna un pas endavant per anar sobrevivint en aquest complicat món del futbol. Perquè el C.D Benicarló és així, un club humil però digne!
Des de Gol Roig som conscients que aquest camp, aquest escut i aquest equip mereix una grada viva, oberta, respectuosa, tolerant i sobretot amb moltes ganes d'animar i estar al costat dels jugadors. La nostra filosofia és acudir al camp per fer festa, per donar color i ambient al camp. Avui, ens donem a conèixer amb aquest desi i us animem a tots i totes a que amb el Gol Roig 1921 convertim el nostre camp en un referent i un exemple per a la resta d'aficions veïnes. 
 Si us abelleix ser part del GR21 podeu ficar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic golroig21@gmail.com, o apropant-vos al lloc del camp on estem situats.


Gol Roig 21. Camí cap a la victòria!        http://mesenlladelagrada.blogspot.com.es/

2 comentaris:

  1. Molts ànims Gol Roig! de veritat, com ja us vaig dir l'altre dia, moltes gràcies per estar ahí on esteu! Jo també sóc GR21! Salut, vintage football, old style i AVANT BENICARLÓ! Beto

    ResponElimina
  2. Gràcies per les teves paraules i el teu ànim. Un orgull tindre un entrenador amb tanta dignitat i respecte cap a la grada. De paet del GR 1921 molta força i molts ànims! Ja saps on estem per al que calga. Avant Benicarló!

    ResponElimina